Viherrakentaminen Tampereella ja Pirkanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PKMK Palvelut tarjoaa monipuoliset viherrakentamisen palvelut. Teemme joko yksittäiset työtehtävät tai kokonaiset viherrakentamisen projektit suunnittelusta toteutukseen – tarpeidesi mukaan. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä Tampereella ja muulla Pirkanmaan alueella sekä laajemmin koko eteläisessä Suomessa.

Yksityiset pihat kuntoon

Hoidamme niin uudet kuin vanhatkin pihat kuntoon, olipa kyse sitten omakoti-, rivi- tai kerrostalon pihasta tai vapaa-ajan asunnon pihapiiristä. Tarjoamme palveluamme kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella. Saat meiltä palvelua juuri omien tarpeidesi mukaan!

Tarjoamme kotitalouksille muun muassa seuraavat palvelut:

  • pensasaitojen ja nurmikoiden leikkaaminen

  • terassirakentaminen

  • kukkien istutus

  • pihalaatoitukset.

Kaadamme myös tarvittaessa tontin ongelmapuut, hoidamme kantojen jyrsinnän ja puiden poiskuljetuksen.

Lue lisää puunkaatopalveluistamme

Kaikki suunnittelusta toteutukseen

Tarvittaessa hoidamme myös pihasuunnittelun. Saat meiltä kaiken aina suunnittelusta pihan, puutarhan tai muun viheralueen tai sen osan toteutukseen ja viimeistelyyn saakka. Paketti voi kattaa toiveidesi mukaan kaiken nurmikoista, kivetyksistä ja muista pintamateriaaleista istutuksiin sekä terassikalusteisiin. Palvelumme ei tarvitse loppua edes pihan toteutukseen: tarjoamme myös pihan ylläpitopalvelua tarpeidesi mukaan.

Tutustu kiinteistöpalveluihimme

Piha on yrityksen käyntikortti

Viihtyisä piha ja tervetulleeksi toivottava sisäänkäynti ovat yrityksen käyntikortteja. Tarjoamme yrityksille piha- ja viheralueiden suunnittelua, toteutusta ja kunnossapitoa. Voit solmia kanssamme sopimuksen, jonka perusteella huolehdimme siitä, että yrityksesi piha on aina arvoisessaan kunnossa. Sinun ei tarvitse kantaa asiasta sen enempää huolta ja voit keskittyä yrityksesi liiketoimintaan.

Lue myös korkeanpaikan palveluista

Taloyhtiölle viihtyisä piha

Hoidamme myös taloyhtiöiden pihat kokonaisurakointina suunnittelusta toteutukseen. Palvelukokonaisuutemme sisältää myös piha-alueiden kunnossapidon sekä korjaus- ja muutostyöt tarvittaessa. Huolehdimme esimerkiksi siitä, että istutukset pysyvät kunnossa ja leikkialueet turvallisina.