Laadukkaat huoneistoremontit Tampereella, Pirkanmaalla ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PKMK Palvelut oy toteuttaa kotisi, taloyhtiösi tai yrityksesi huoneistoremontit laadukkaasti ja luotettavasti. Palvelemme Tampereen lisäksi laajemmin koko Pirkanmaalla ja Etelä-Suomen alueella. Olipa kyseessä sitten laajempi pintaremontti tai pienempi kunnostus esimerkiksi myyntiä varten, olemme palveluksessasi.

Kaikki kodin remontit ja saneeraukset

Palveluihimme kuuluvat kaikki huoneistoremontin osa-alueet, kuten maalaukset ja lattia-asennukset. Hoidamme niin suuret kuin pienetkin saneeraustyöt korkealaatuisella työn jäljellä ja sovitussa aikataulussa. On kunnia-asiamme tarjota sinulle erinomaista palvelua ja koti, jossa viihdyt tulevaisuudessakin.

Saat meiltä muun muassa seuraavat palvelut:

  • sisämaalaukset

  • laatoitukset

  • keittiölaatoitukset

  • kostea tilojen remontit

  • parketti- ja laminaattiasennukset

  • silikonisaumaukset ja silikonisaumojen vaihdot

  • kylpyhuone- ja saunaremontit

  • keittiöremontit

  • kalusteasennukset.

Tutustu myös viherrakentamisen palveluihimme

Silikonisaumojen vaihto kannattaa

Huoneistoremonttipalveluihimme kuuluvat muun muassa silikonisaumaukset sekä niiden vaihto. Yleisesti silikonisaumoja suositellaan uusittaviksi 3 - 5 vuoden välein. Hyvissä ajoin ennakoimalla voidaan välttää isommat ongelmat, kuten homeen esiintyminen.

Silikonisaumojen vaihto on syytä jättää ammattilaisen osaaviin käsiin, jolloin vältytään mahdollisilta tekovaiheen vahingoilta ja lopputuloksesta saadaan kestävä. Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme – ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme olla avuksi.

Avaimet käteen -paketti

Hoidamme joko tietyn toivomasi työtehtävän tai koko remontin avaimet käteen -pakettina. Avaimet käteen -toteutuksen avulla pystymme tekemään elämäsi helpommaksi ja huolettomammaksi. Otamme vastuun koko projektista, eikä sinun tarvitse vaivata päätäsi esimerkiksi vastuuvakuutuksilla. Ja mitä emme itse pysty tekemään, hankimme alihankkijoilta, jotka kilpailutamme tarvittaessa. Urakoinnin kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi, kun projekti tehdään kokonaisvaltaisena avaimet käteen -pakettina. Palvelemme sinua koko urakan läpi ja pidämme sinut ajan hermolla siitä, miten työt etenevät.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Saat kotitalousvähennystä, kun ostat esimerkiksi asunnon remontointipalveluita. Kotitalousvähennystä saat myös töistä vapaa-ajan asunnollasi. Vuonna 2020 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250 euroa ja omavastuu 100 euroa. Kotitalousvähennyksen saat vain työn osuudesta. Vero.fi-osoitteesta löytyy tarkempaa tietoa kotitalousvähennyksen hakemisesta.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta