KIRPPUTORI ja cafe RUSkON HELMI

Pöytävaraukset ja tiedustelut 045 142 6265

Tampereella Ruskon alueella toimii Kirpputori ja Cafe Ruskon Helmi. Kirpputorilla on vuokrattavana lähes 100 myyntipöytää ja kahvilaan voit tulla nauttimaan tuoreesta kahvista ja herkullisista leivonnaisista. Valoisa ja siisti Kirpputori ja Cefe Ruskon Helmi sijaitsee Huppionmäenkadulla. Kirppis löytyy, kun ajat Ruskontietä Sääksjärveltä kohti Ruskoa. Ruskonkaaren lopussa tie kääntyy vasemmalle ja olemme tien vasemmalla puolella olevassa hallissa, ensimmäinen liiketila. 


Kirpputorillamme menee kaupaksi monenlainen tavara. Kirpputorin lähellä on paljon työpaikkoja ja ihmiset poikkeavat kirpputorillamme tekemässä löytöjä. Vuokraamme kirpputoripöytiä viikon jaksoissa. Pöytävuokrauksen voit aloittaa minä päivänä tahansa, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kahvilastamme saat tuoretta kahvia ja itse tehtyjä leivonnaisia ja ruokaisia sämpylöitä. Kahvilasta voit ostaa pullaa myös kotiin tai työpaikalle vietäväksi.

Onko sinulla vain vähän tavaraa myytävänä?

Kirpputori Ruskon Helmen kimppapöytiin voit tuoda myytäväksi vain muutaman tuotteen kerralla. Jos sinulla ei ole riittävästi kirpputoritavaraa koko myyntipöydän vuokraamiseksi, tuo tavarasi kimppapöytään. Kimppapöydässä useampi myyjä myy samassa pöydässä tuotteitaan. Kimppapöydän hinta on edullinen ja perustuu myytävien tuotteiden määrään.Tule tekemään löytöjä tai vaikka nauttimaan kuppi kahvia pullan tai sämpylän kera!

Kokoustila 20 hengelle

Olemme tehneet kirpputorin yläkertaan kotoisan kokoustilan. Kokoustilan pöytien ääreen mahtuu istumaan hyvin jopa 20 henkilöä. Kokoustilassa on videotykki ja muita tarvikkeita hankimme asiakkaiden toiveiden mukaan. Vuokraamme kirpputorin yläkerrasta kokoustilaa yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Kokoustilan vuokraan sisältyy myös kahvit ja pullat.


Tiedustelut ja kokoustilan varaukset puh. 045 142 6265

Aukioloajat:
TI-PE 10.00 - 17.00
LA-SU 11.00 - 16.00
Maanantaisin suljettu


Hinnat

Myyntipöydät 30 € / viikko.

Kimppapöydät 1-10 tuotetta 5 €/viikko

11-20 tuotetta 10 €/viikko


Pöytävuokrauksen voit aloittaa haluamanasi päivänä. Voit ladata tulostettavat hintalaput kirpputorillemme tästä. Meillä voit maksaa käteisen lisäksi pankki- ja luottokortilla.

Created by