Kiinteistönhuolto ja rakennus

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista ja kattavaa palvelua niin kiinteistön sisä- kuin ulkopuolellakin. Olipa huolenaiheenasi  Asiakkaitamme ovat kaikki, jotka tarvitsevat apua kiinteistönsä kunnossapidossa tai remontoinnissa: omakotitalojen ja mökkien omistajat, taloyhtiöt, yritykset, yhteisöt ja kunnat. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa lähdemme töihin pidemmällekin. 

Puiden kaadot turvallisesti

PKMK Palvelut on erikoistunut puiden kaatoon. Kaadamme häiritsevät pihapuut ja muut ongelmapuut kaikista pihoista. Meillä on puunkaatoon tarvittavat työvälineet ja yli 10 vuoden kokemus puiden kaadosta. Puun kaato onnistuu oikeilla välineillä tarvittaessa ahtaassakin paikassa. Tulemme paikan päälle tekemään arvion puunkaadosta ja sen kustannuksista. Palvelumme kattaa tarvittaessa myös kaadetun puun pilkkomisen polttopuiksi ja hakkeeksi, kannon jyrsinnän ja puujätteen poiskuljetuksen. 


Puunkaadoissa ja lumenpudotuksessa turvallisuus on erittäin tärkeää, joten työ kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi. PKMK Palveluiden Mika Vanhanen on koulutettu köysipelastaja ja hänellä on kansainvälisen köysityöskentelyjärjestön IRATAn myöntämät valtuudet korkean paikan köysityöskentelyyn. Köysien avulla korkeat ja hankalassa paikassa olevat pihapuut saadaan kaadettua turvallisesti vaarantamatta lähellä olevia rakennuksia tai ihmisiä. PKMK Palveluilla on myös puunkaadossa tarvittavat vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus kunnossa, joten voit turvallisin mielin tilata puunkaadon meiltä.


Katso videolta näyte puunkaadosta. Kiinteistönhuoltoa kokonaisvaltaisesti

PKMK Palveluilla on osaamista monenlaisista kiinteistönhuollon töistä. PKMK Palvelut hoitaa kiinteistön piha-alueet kesällä ja talvella. Leikkaamme nurmikot ja pensaat ja kolaamme lumet pihoista ja katoilta. Lisäksi teemme remontteja ja korjauksia sisällä ja ulkona. Teemme myös rakennustyömaiden ja kiinteistöjen siivouksia. Voimmekin tarjota taloyhtiöille ja muille kiinteistönomistajille täyden palvelun kiinteistönhuoltopaketin. Tällöin taloyhtiöiden ei tarvitse erikseen hankkia ammattilaista eri hommiin, kun tarvittava osaaminen löytyy samasta paikasta. Työskentely onnistuu myös katolla turvallisesti. 

Kiinteistöpalveluitamme

  • Remontit ja rakentaminen Huoneistoremontit, terassit, patiot, lisärakennukset ja katokset, silikoni- ja saumaustyöt ym.

  • Siivouspalvelut Kotisiivoukset, porrassiivoukset, rakennussiivoukset, ikkunoiden pesut

  • Korkean paikan työskentelyt Lumien pudotukset, rännien ja räystäiden puhdistukset, kattopesut ja -tarkastukset, köysien varassa tehtävät työt

  • Puunkaadot

  • Vihertyöt: Pensaiden leikkaukset, nurmikoiden leikkaukset ja istutukset, kantojen jyrsinnät ym.

Kysy tarjousta palveluistamme!

  • Ongelmapuiden kaato
  • Pihapuiden kaato
  • Köysityöskentely
  • Puiden kaato

Voit ottaa meihin kätevästi yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Created by