Korkeanpaikan palvelut Tampereella ja Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PKMK Palvelut oy on erikoistunut kattotöihin sekä muihin korkeanpaikan palveluiden tarjoamiseen kiinteistönomistajille Tampereella ja muulla Pirkanmaalla sekä laajemmin Etelä-Suomen alueella. Palvelutarjontaamme kuuluvat tavanomaisten kiinteistöhuolto-, remontti-, ja saneeraustöiden lisäksi köysien varassa ja putoamisvaarallisella alueella tehtävät työt, kuten saumaukset ja tiivistämiset. Meiltä saat myös lumenpudotukset.

Kattotyöt ammattitaidolla

Hoidamme pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontit, kattojen korjaukset ja huollot ammattitaidolla. Meiltä hoituvat niin pienet kuin isommatkin saneeraukset vanhan katon purkamisesta loppusiivoukseen asti. 

Työskentelemme koneen avulla siellä, missä se on mahdollista. Sinne, mihin kone ei pääse, menemme itse köysien varassa. Olemme erikoistuneet korkeanpaikan työskentelyyn, ja meillä on myös tarvittavat taidot ja luvat köysien varassa työskentelyyn. Hankalat ja ahtaatkin paikat onnistuvat meiltä turvallisesti.

Katon pesu

Katon pesu ja muut säännölliset kattohuoltotyöt antavat paitsi rakennusten katolle, myös koko rakennukselle lisää turvallisia käyttövuosia. Katon pesu on vaativa kotien ja kiinteistöjen huoltotyö, joka kannattaa jätää asiantuntijan huoleksi. Katon pesun yhteydessä tarkastamme myös mahdolliset katon kärsimät vauriot ja tarvittaessa korjaamme ne. Katon pesuun kuuluu myös räystäskourujen tyhjennys ja huolto.


Kattohuolto

Katto suojaa koko rakennusta, joten sen kunnosta kannattaa huolehtia. Kattojen vauriot voivat jäädä helposti huomaamatta. Etenkin Suomen olosuhteissa kattorakenteet joutuvat koville auringon, tuulen, sateiden ja lumen vaikutuksista. Säännöllinen kattohuolto estää suurempien vaurioiden syntymisen.

Kattohuoltopalveluihimme kuuluu myös kattopinnoitukset. Ruiskutamme kattojen suoja-aineet ja maalaamme sekä pelti- että tiilikatot.

Muut korkeanpaikan palvelut

Hoidamme myös monet muut erityisosaamista vaativat korkeanpaikan palvelut. Jätä kiipeilyä ja köysiä vaativat tehtävät meidän huoleksemme. Me hoidamme työn turvallisesti.

Tarjoamamme palvelut pitävät sisällään muun muassa:

  • kattolumien pudottamisen

  • räystäskourujen puhdistukset ja huollot

  • ikkunoiden saumaukset

  • sammaleen poisto- ja estokäsittelyt

  • lumenpudotukset Alateksti

Lue kiinteistöpalveluistamme

Kattoremontit avaimet käteen -paketteina

Tarjoamme kotitalouksille ja taloyhtiöille avaimet käteen -paketin, joka on vaivaton ja kustannustehokas tapa hoitaa kattoremontti. Teemme kattoremontin sovitun aikataulun mukaisesti. Jos vanhoissa kattorakenteissa ilmenee ennalta arvaamattomia yllätyksiä, otamme asian heti esille kanssasi. Avaimet käteen -kattopakettiin kuuluvat kattomateriaalien lisäksi paikalleen asennettuina tarvittavat tarvikkeet vesikouruista kattoturvatuotteisiin.

Turvallisesti koulutetulta tekijältä

Kattotöissä, kuten myös esimerkiksi puunkaadoissa ja lumenpudotuksessa, turvallisuus on erittäin tärkeää, joten työ kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. PKMK Palveluiden Mika Vanhanen on koulutettu köysipelastaja, ja hänellä on kansainvälisen köysityöskentelyjärjestön IRATA:n myöntämät valtuudet korkeanpaikan köysityöskentelyyn. Köysien avulla korkeat ja hankalassa paikassa tapahtuvat tehtävät saadaan hoidettua turvallisesti.